E-mail:
office@embroideryhouse.ro
Adresă:
Cluj-Napoca
Telefon:
+40 728 663 005

Despre

Povestea noastră

Embrodeiry House se definește prin oamenii săi pasionați, motivați și muncitori. Avem un singur obiectiv: să dăm viață brandului tău prin materiale textile promoționale personalizate. 

Facem acest lucru prin Broderie Computerizată și Print DTG într-un mod personalizat, calitativ și longeviv. Utilizăm echipamente japoneze de ultimă generație care ne ajută să livrăm produse textile la standardele calității germane într-un timp record

Și pentru că satisfacția ta primează pentru noi, îți oferim garanție 36 de luni de la achiziționare. 

EchipamentJaponez_Embroideryhouse.ro
Echipament japonez

Calitate germană

Garanție 24 luni țesătură

Brodăm produse promoționale de calitate germană ce asigură vizibilitatea brandului tău în mediul offline și creează o impresie de durată.

Datorită echipamentului japonez de ultimă generație pe care îl folosim, ți le livrăm în timp record. Și pentru că fiecare angajat al tău devine un ambasador al brandului tău atunci când îți poartă emblema, îți livrăm numai tiraje mari – 5 – 10 bucăți

Și pentru că ne dorim ca satisfacția ta să fie pe măsura pasiunii noastre pentru broderie și print, îți oferim garanție 36 de luni de la achiziționarea materialelor textile promoționale personalizate create de noi.

Broderie computerizată

Brodăm tricouri, bluze, cămăși, hanorace și altele și ne axăm pe gulerul și mâneca acestora.

Print prin DTG

Imprimăm emblema brandului tău doar pe materiale textile. De la tricouri și bluze, la șepci, sacoșe și altele.

70
de proiecte
5000
metri de ață utilizată
80000
de împunsături
× Cere oferta prin Whatsapp